Studio KADAR je komercijalni studio za fotografiju, video i dizajn sa potpunom uslugom koji opslužuje klijente na prostoru Beograda, širom Srbije i u više zemalja Evrope. Bez obzira da li tražite fotografije, komercijalnih proizvoda, nekretnina, korporativnih portreta i događaja, mi ćemo u vaš projekat uneti kreativan duh i novi pogled na marketing. Studio KADAR čini tim umetničkih direktora, fotografa i videografa, dizajnera, producenata, scenografa, stilista i make-up umetnika koji iza sebe imaju vise od 20 godina iskustva i prakse u svom poslu! Kreativni tim Studija KADAR će se sastati sa vama da razmotri najbolje načine za razvoj Vašeg biznisa.                        Pobrinucemo se da ispunimo ili premašimo vaša očekivanja za visoko kvalitetne, efektivne snimke koji pomažu vašoj kompaniji da napreduje.
KONTAKTIRAJTE NAS

ŠTA RADI STUDIO KADAR

Radimo sa marketinškim i produkciskim agencijama, brendovima i preduzećima na stvaranju novih svežih sadržaja za njihove web stranice i platforme društvenih medija.  Pomažemo im da podignu svoje poslovanje na viši nivo uz profesionalne fotografije, video zapise i dizajn za svoje web stranice, štampane marketinške materijale, sadržaje na društvenim mrežama i prikaze na sajmovima. Snimamo sve, od kreativne fotografije proizvoda, hrane, e commerce fotografija, modnih kampanja, ličnih i biznis portreta, nekretnina, do fotografisanja  korporativnih događaja.  Takodje radimo i kompletnu postprodukciju, kolornu, retuš, fotomanilupacije, video montažu i animaciju!
FOTOGRAFIJA
Povećajte poverenje klijenta! Ako postoji jedan kritični faktor marketinga koji utiče na percepciju potencijalnih klijenata o vašem poslu, na web-u i u stampi, to bi bila vaša komercijalna fotografija. Kvalitetne profesionalne fotografije  podsvesno povećavaju poverenje klijenta u vaš brend i generišu novo interesovanje za vaše proizvode i usluge, kako za nove tako i za postojeće kupce. Oživite svoju viziju.
DIZAJN
Dodajte grafički dizajn svojim marketinškim strategijama. Pravi marketinški alati mogu povećati vaš angažman i prodaju, ali uz dodatak snažnog grafičkog dizajna, na putu ste ka dugoročnom uspehu. Grafički dizajn je odličan način za komuniciranje vašeg preduzeća sa ciljanom publikom. Sa dobrim grafičkim dizajnom u vašoj marketinškoj strategiji, povećavete svoju vidljivost i svest o robnoj marki.Ništa vas neće izdvojiti iz gomile kao dobro izvedeno brendiranje.
VIDEO
Video je postao bitan deo dobro zaokruženog marketinškog programa. Bilo da vam treba demostrativni proizvod, video o prodaji ili treningu, naši stručnjaci iz Studija KADAR nude kvalitetne uslugu i vrhunske rezultate. Kvalitetan i precizno koncipiran video može pomoći vašoj kompaniji da se izdvoji od konkurencije i istakne vašu jedinstvenu poslovnu ličnost.

NAJNOVIJI KADROVI

Slika govori više od 1000 reči!“

NAŠ STRUČNI KADAR

Najveće bogatstvo i snaga je u timu stručnjaka okupljenim u isti KADAR.
Darko Ristić
Darko Ristić

Kreator Studija KADAR - Reklamni Fotograf

Darko je usmeren u domenu kreativne primenjene fotografije s posebnim osvrtom na modnu, portretnu i komercijalnu fotografiju proizvoda.

Vladimir Nenezić
Vladimir Nenezić

Fotograf Nekretnina - Videograf

Delokrug rada obuhvata arhitekturu, gradjevinske radove, time lapse, VR i raznovrsna video snimanja.

Marko Risović
Marko Risović

Dokumetrani fotograf

Fotograf sa dugim iskustvom u sferi medija i komercijalne fotografije, specijalizovan za najrazlicitije tipove dogadjaja i dokumetarnih priča.

Ana Đorđević
Ana Đorđević

Fotograf hrane

Ana je umetnički fotograf u kuhinji i kuvar s prefinjenim ukusom u fotografiji. Kuvanje i hrana su njena pasija, a fotografija njen likovni izraz.

NAŠI KLIJENTI

Naši klijenti imaju keca u rukavu. Odabirom nas, birate iskustvo i kvalitet.

   

BUDITE U KADRU
KONTAKTIRAJTE NAS